- مواد لازم برای دسر پسته:
آب 850 میلیلیتر
مغز پسته: 225 گرم
شیر خشک: پرچرب 225 گرم
شکر: 500 گرم
هل: با دانههای له شده 2 عدد
گلاب: 2 قاشق غذاخوری
زعفران نساییده: مقداری
- مواد لازم جهت تزیین دسر پسته:
بادام پرک: 25 گرم
برگ نعناع: مقداری
طرز تهیه دسر پسته:
حدود 600 میلیلیتر و یا يك پیمانه آب را داخل قابلمه بریزید و بگذارید بجوشد. پس از جوش آمدن آب، قابلمه را از روی حرارت بردارید و پسته را به مدت 5 دقیقه داخل آن بخیسانید. پستهها را از آبکش رد نموده و پوست دوم آنها را جدا نمایید.
پستهها را داخل مخلوط کن خرد نمایید یا داخل هاون بکوبید.
شیر خشک را به پسته افزوده و خوب با هم مخلوط نمایید.
جهت تهیه شربت، باقی مانده آب و شکر را داخل ماهیتابهای بریزید و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید. وقتی که مایع شروع به سفت شدن نمود، هل، زعفران و گلاب را به آن اضافه نمایید.
شربت را به مخلوط پسته اضافه نمایید و 5 دقیقه مرتب هم بزنید تا مخلوط کاملا سفت شود. اکنون مخلوط آماده شده را کنار بگذارید تا کم کم سرد گردد.
زمانی که مخلوط به اندازه کافی سرد شد, آن را با دست به صورت توپهایی کوچک دربیاورید و با بادام پرگ و برگ نعناع تزیین نمایید. قبل از آن که آن را سرو نمایید، بگذارید به اندازه کافی سفت شود و خودش را بگیرد.
- توصیه سرآشپز برای تهیه دسر پسته:
به جای این که پودر پسته آماده خریداری نمایید، بهتر است مغز پسته را خریده و خودتان آن را آسیاب نمایید. پودر مغزهای تازه طعم بهتری نسبت به آنهایی دارند که روغن طبیعی خود را از دست دادهاند.
منبع : avayesalamati.com
نظر شما